Citrax Forte - Iscediće vas kao limun!

Čist sok od gorke pomorandže prava je bomba sa C vitaminom. On čisti krvne sudove i ćelije organizma, smanjuje holesterol i stimuliše odbrambene mehanizme.

Poručite odmah

Urasan Forte - Snaga je u zdravoj prostati!

Urasan forte je dodatak ishrani koji u sebi sadrži ekstrakat semena bundeve čija efikasnost je potvrdjena u mnogim kliničkim studijama kod osoba sa problemima sa mokrenjem.

Poručite odmah

Kurkuma Plus - Zglobovi kao podmazani

Kurkuma longa ima veoma lekovito dejstvo i pomaže kod artritisa, reumatizma, poremećaja vezivnog tkiva i sl. Pacijenti koji su je koristili nalaze da je veoma povoljna u odnosu na skupe lekove protiv reume.

Poručite odmah

Medosan Sirup - Potencija kao iz najboljih dana

Potpuno prirodan preparat u obliku sirupa na bazi ulja semena bundeve, polena, pomorandže, vitamina E, betakarotna i cink-hlorida, koji Vas u kratkom vremenu, bez imalo napora i nuspojava oslobađa tegoba.

Poručite odmah

Bioclinica – Zdravlje i lepota

Videli ste na TV-u

Najbolje iz prirode

Koristimo tradicionalna znanja, nekada stara i preko 1000 godina, testiramo ih u najmodernijim internacionalnim laboratorijama, a zatim pridodajemo najnovija naučna dostignuća u oblasti zdravlja i lepote, jer verujemo, da priroda nudi rešenja za većinu naših problema.

Saznajte sve o nama

Opšte karakteristike gojaznosti

gojaznost-150Organizam je izuzetno složen mehanizam u kojem se odvijaju složeni procesi, zanovani na ravnoteži hranom unesenih materijala I njojovom sagorevanju. Gojaznost je uvrštena u spisak Svetske zdravstvene organizacije kao najraširenija bolest metabolizma. Saznajte više >>>