011 30 50 600 office@bioclinica.rs

Notice: WC_Cart::get_cart_url je zastarelo počev od izdanja 2.5! Umesto toga koristite wc_get_cart_url. in /var/www/vhosts/bioclinica.rs/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3879
0 Items

100% prirodni preprati za zdravlje i lepotu vas i vaše porodice

Švajcarska kozmetička kompanija “Bioclinica kompanija Medosan GmbH, baziraju svoje formule na više od 80 godina iskustva u proizvodnji biljnih kozmetičkih preparata.

Prirodna filozofija

Poslovna filozofija kompanije Bioclinica Swiss Beauty od samog početka je bila vrlo jasna i određena. Bioclinica Swiss Beauty koristi tradicionalna znanja, nekada stara i preko 1000 godina, testiramo ih u najmodernijim internacionalnim laboratorijama, a zatim pridodajemo najnovija naučna dostignuća u oblasti zdravlja i lepote. Bioclinica Swiss Beauty isključivo radi sa 100% prirodnim sastojcima jer verujemo, a do sada u tome nismo demantovani, da priroda nudi rešenja za većinu naših problema, dok je na nama da ih otkrijemo, ispitamo i damo formu pogodnu za ljudsku upotrebu.

Efikasni i bezbedni proizvodi

Rezultat naše filozofije su izuzetno efikasni proizvodi sa oznakom „Medosan Swiss Formula”. Proizvodi Bioclinica Swiss Beauty su širom sveta sinonim za kvalitet, delotvornost i apsolutnu bezbednost. Svaki preparat pre nego što se pojavi na tržištu prolazi kroz najrigoroznije kontrole podobnosti za upotrebu. Standarde kontrole koje su propisale švajcarska vlada, EU ali i sama Bioclinica Swiss Beauty koja pridaje veliki značaj nespornom ugledu koji Bioclinica Swiss Beauty kao kompanija poseduje, a koji je stican decenijama poštenim i kvalitetnim radom.

Casa Špadijer Bioklinic d.o.o. Srbija je distributer proizvoda švajcarske kompanije Bioclinica Swiss Beauty i nemačke kompanije Medosan GmbH.