fbpx

Način upotrebe: 2 kapsule dnevno sa čašom vode uz obrok.

Pakovanje: 60 kapsula.

Upozorenje:  Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Čuvati van domašaja dece. Nije namenjeno trudnicama, ženama koje doje, adolescentima, osobama na terapiji antikoagulansima i osobama preosetljivim na ribu ili druge sastojke proizvoda.

Zemlja porekla: Proizvedeno u Nemačkoj, uvezeno iz Švajcarske.

KOD

artroze

Kod bolova

zglobova

KOD

REUME

Hondroitin-sulfat iz hrskavice morskog psa, mangan, cink

vitamini E i C

Prirodni 
proizvod!

есо

Osetićete kako se vaši zglobovi opuštaju i iznova obnavljaju.

Kapsule iz hrskavice morskog psa su prirodna zamena injekcijama i operativnim zahvatima.

Ekstrakt iz morskih dubina smanjuje upale, osigurava viskozitet i podmazuje zglobove. Na ovaj način možete osigurati život bez bolova dugo godina, rešiti se upala i sprečiti lomove kostiju.

 

HAI-MOBILAN Intense proizveden je u Nemačkoj prema najvišim standardima za kompaniju Swiss Beauty iz Švajcarske. Proizvod su razvili stručnjaci u savremenim istraživačkim labaratorijima i podvrgnut je opsežnom testiranju te je u skladu sa svim relevantnim propisima Švajcarske i Evropske unije. Njegova delotvornost u ublažavanju problema sa zglobovima je neusporediva kao i rezultati uočeni kod osoba koje su izabrale Hai Mobilan Intense.

KONAČNO BEZ BOLOVA

Brzi rezultati sa kapsulama na bazi ekstrakta iz hrskavice morskog psa

HAI MOBILAN je dodatak ishrani sa hondroitin-sulfatom iz hrskavice morskog psa, manganom, cinkom i vitaminima E i C. U pitanju je prirodan proizvod iz mora koji vrlo delotvorno pomaže kod svih bolova u zglobovima, artritisa, artroze i reume. Hrskavica morskog psa zaustavlja propadanje hrskavica u zglobovima uzrokovano osteoartritisom. Istovremeno, obnavlja istrošenu hrskavicu koja pomaže većoj pokretljivosti zglobova. Mangan doprinosi održavanju normalnih kostiju. Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kostiju.

Proizvod je baziran na tehnologiji koju su razvili ortopedski  hirurzi u lečenju sportista.

Naučnici su otkrili da hrskavica morskog psa sadrži nepresušan izvor kalcijuma, natrijuma, magnezijuma i silicijuma. Prirodni sastojci iz hrskavice morskog psa, chondroitin i glukosamin, na prirodan način štite i obnavljaju hrskavicu i zglobove. Pri tome se obnavljaju diskovi i u vrlo kratkom vremenu dolazi do ukupnog poboljšanja mišićno-koštanog sistema.