fbpx

My cart Korpa prodavnice 0

Gel za zatezanje kože nadlaktica – Arm Firming Gel

Gel za zatezanje kože nadlaktica - Arm Firming Gel

2.899 дин.
Rating:

Imajte lepe i čvrste nadlaktice !

Recite zbogom "opuštenim rukama" sa posebnim gelom za čvršću kožu ruku. Zategnite svoje nadlaktice bez estetske operacije!

PERFECT ARM FIRMING GEL - GEL ZA ZATEZANJE KOŽE NADLAKTICA

Kako starimo, koža gubi elastičnost i vezivno tkivo gubi svoj tonus, što dovodi do opuštenekože nadlaktica. Ženske nadlaktice su zbog izrazito nežne strukture kože i mišića, posebno ne koherentnog unutrašnjeg vezivnog tkiva, sklone nakupljanju masnoća koje koži oduzimaju gipkost i elastičnost. Postojeći masni jastučići ispod kože vidljivo su izloženi pogledima u obliku neuglednog celulita sa karakterističnim udubljenjima i ispupčenjima kože.

 

Nakon tridesete godine, pa i ranije, vidljivi su prvi znakovi gubitka mišićnog tonusa. Gubitak tonusa nastaje kao posledica slabe fizičke aktivnosti, trudnoće, hormonskih promena, loše ishrane i slično. Rezultat je neugodan, “opušteni” izgled kože nadlaktice.

 

U kojoj god životnoj dobi bili, svako voli da dobro i lepo izgleda. Rešenje problema su, svakako, pravilna ishrana i usmerene telesne vežbe za istezanje nadlaktica ali nekad nam to nije dostupno i nemamo naviku redovno vežbati i ići u teretanu.

 

Srećom, koža je organ sa velikom sposobnošću regeneracije u uslovima pravilne i ciljane kozmetičke nege  spolja i nema razloga za paniku. Sada postoji posebna nega za zatezanje kože na rukama koja uspešno rešava ovaj problem.

 

„Perfect Arm“ gel

Jedinstveni kompleks aktivnih sastojaka kojeg čine kofein i karnitin, aktivira zatezanje kože razgradnjom nakupljenih masti, podsticanjem sagorevanja masti i konačno podsticanjem protoka limfe koja odvodi nakupljenu tečnost tkiva. Sve to osigurava bolju elastičnost kože i čvrstoću. Koža izgleda glatko, zategnutije i primetno čvršćih kontura.

 

PERFECT ARM gel nanosi se dva puta dnevno, tako da se gel utrlja u kožu laganim pokretima u smeru kazaljke na satu. Redovnom primenom, uz ovako kvalitetan proizvod, moći ćete vratiti koži savršen izgled i biti zadovoljni svojih rukama.

  • Slični proizvodi
  • Komentari
Gel za zatezanje kože nadlaktica – Arm Firming Gel
Gel za zatezanje kože nadlaktica – Arm Firming Gel
2.190 дин.
Krema za uklanjanje bora - Active lift Immortelle
Gel za zatezanje kože nadlaktica – Arm Firming Gel
2.079 дин.
Protiv reume, artroze i bolesti zglobova - Hai Mobilan kapsule

There are no reviews yet.

Your Review