fbpx

Magnetna podrška za pravilno držanje leđa

Magnetna podrška za
pravilno držanje leđa

2.490 RSD
Rating:

Način upotrebe: Nositi u toku dana 8 časova. Ne nosi se u vreme spavanja.

Opis pakovanja: 1 komad.

Veličina: Raspoloživa veličina magnetnog pojasa za leđa je trenutno samo L/XL i odgovara osobama težine od 80-105 kilograma.

Kontraindikacija: Ovaj steznik ne mogu nositi osobe sa ugrađenim pejsmejkerom, teškim srčanim i malignim oboljenjima, prisustvom metalnih delova u organizmu, trudnice i dojilje i deca do 8 godina.

Zemlja porekla: Nemačka.

 

YAMAMOTO MAGNETNI POJAS ZA LEĐA

Nepravilno držanje vremenom stvara ozbiljne deformitete koji iritiraju nerve i izazivaju intenzivan bol a u određenoj meri smanjuju i količinu vazduha koji unosimo u pluća.

 

Magnetni pojas sa 12 magneta oslobađa od bolova, ispravlja loše držanje leđa ili ramena, sprečava neželjene posledice i u najkraćem roku vraća kičmu i ramena u pravilan položaj.

 

Posebno se preporučuje deci i mladima koji su najviše i ugroženi ovim problemom, jer se njihov skeletni sistem još uvek razvija.

 

Magnetni pojas za leđa sadrži 12 magneta koji su, s obzirom da su strateški raspoređeni, namenjeni olakšavanju bolova i ukočenosti ramena, potiljka, leđa i lumbalnog dela kičmenog stuba. Koristeći magnetni pojas vaš kičmeni stub će biti u pravilnom položaju tokom celog dana.

 

Raspoloživa veličina magnetnog pojasa za leđa je trenutno samo L/XL.

 

3 tajne magnetnog pojasa za leđa

– čvrst materijal koji ispravlja kičmeni stub

– sadrži 12 magneta

– dizajnirali japanski specijalisti

  • Slični proizvodi
  • Komentari
Magnetna podrška za pravilno držanje leđa
Magnetna podrška za pravilno držanje leđa
1.399 RSD
KURKUMA CREAM COLD – krema sa efektom hlađenja

Krema za masažu mišića i koštano-zglobnih struktura: ruku, vrata, ramena, leđa i nogu, sa snažnim efektom hlađenja na mestu nanošenja. Kurkuma Cream Cold krema pomaže...

There are no reviews yet.

Your Review