fbpx

DR Yamamoto magnetni steznik kolena

DR Yamamoto
magnetni steznik kolena

2.490 RSD
Rating:

Način upotrebe: Nositi u toku dana 8 časova. Ne nosi se u vreme spavanja.

Opis pakovanja: 1 komad.

Veličina: univerzalna.

Kontraindikacija: Ovaj steznik ne mogu nositi osobe sa ugrađenim pejsmejkerom, teškim srčanim i malignim oboljenjima, prisustvom metalnih delova u organizmu, trudnice i dojilje i deca do 8 godina.

Zemlja porekla: Nemačka.

 

YAMAMOTO STEZNIK ZA KOLENA PROTIV REUMATIZMA I ARTRITISA

Rešite se bolova u zglobovima kolenu sa 32 magneta. Ostavite probleme sa kolenima iza sebe!

Koleno je najosetljiviji zglob ljudskog tela. Bolovi u koleni nastali usled preopterećenosti kolena, sportskih povreda ili jednostavno godina, veoma su nezgodni i ograničavaju kretanje. Bol je najčećše veoma intenzivan i zbog njega se trudimo da se što manje krećemo, što može izazvati još veće zdravstvene probleme.

 

Japanski ortopedski doktor Yamamoto razvio je terepeutsku magnetnu metodu za ublažavanje bolova u zglobovima, imajući u vidu dokazanu činjenicu da magneti odstranjuju fiziološke blokatore koji mogu izazvati bolove.

 

Yamamoto magneti steznik sa 32 magneta (4 vertikale po 8), raspoređeni tako da pokrivaju celu oblast kolena, garantuje izuzetno brz prestanak bolova. Koncentrisana telesna toplotna energija u biomagnetima smanjuje ukočenost zglobova i mišića.

 

Yamamoto magentni steznik izrađen je od kvalitetnog elastičnog platna. Pod odećom se ne primećuje a jedini osećaj koji ga prati je prijatno dejstvo magneta. Lako se postavlja i ne smeta kretanju i mobilnosti zglobova.Trebate samo postaviti steznik oko zgloba kolena i ostaviti ga nekoliko sati ili ceo dan.

  • Slični proizvodi
  • Komentari
DR Yamamoto magnetni steznik kolena
DR Yamamoto magnetni steznik kolena
2.399 RSD
DR Yamamoto steznik za skočni zglob
DR Yamamoto magnetni steznik kolena
2.490 RSD
Magnetna podrška za pravilno držanje leđa
DR Yamamoto magnetni steznik kolena
3.490 RSD
DR Yamamoto steznik za lumbalni deo kičme

There are no reviews yet.

Your Review