fbpx

KURKUMA CREAM COLD — HLADNA KREMA DA BOLOVA NEMA!

KREMA SA SNAŽNIM EFEKTOM HLAĐENJA

Krema za masažu mišića i koštano-zglobnih struktura: ruku, vrata, ramena, leđa i nogu, sa snažnim efektom hlađenja na mestu nanošenja.
Kurkuma Cream Cold krema pomaže kod trenutnih ( akutnih ) upalnih stanja, kod problema proširenih vena, otečenih i umornih nogu, protiv bolova u mišićima i leđima.
Regeneriše/opušta umorne noge, pospešuje prokrvljenost kože, umanjuje osećaj težine u nogama i stopalima usled dugotrajnog stajanja i hodanja. Masiranjem kože nakon sportskih aktivnosti postiže se opuštanje mišića.
Kurkuma Cream Cold krema u svom sastavu sadrži etarsko ulje kurkume kao i 15 biljnih ekstrakata. Zahvaljujući visokoj koncentraciji biljnih ekstrakata preparat takođe hrani i štiti kožu.

Laganim kružnim pokretima naneti kremu na bolno mesto i utrljati u kožu. Postupak se može ponoviti više puta u toku dana i po potrebi. Krema se lako razmazuje i brzo upija ne ostavljajući mastan trag. Na mestu primene krema pruža prijatan osećaj hlađenja i svežine. Nakon primene proizvoda obavezno oprati ruke. Izbegavati kontakt proizvoda sa očima, sluzokožom ili oštećenom kožom. Ne preporučuje se primena proizvoda kod osoba preosetljivih na bilo koji sastojak u proizvodu.

KURKUMA CREAM COLD krema je u pakovanju od 225 ml.

POTRAŽITE U BENU APOTEKAMA,  LILLY DROGERIJAMA I SVIM BOLJE SNABDEVENIM APOTEKAMA.

Prirodni 
proizvod!

есо

Masiranjem kože nakon sportskih aktivnosti postiže se opuštanje mišića.

Sadrži etarsko ulje kurkume.

Visoka koncentracija biljnih ekstrakata kurkume.

Doprinosi smanjenju bola, učestalosti upala, otoka i ukočenosti.

Pomaže kod trenutnih ( akutnih ) upalnih stanja, kod problema proširenih vena, otečenih i umornih nogu, protiv bolova u mišićima i leđima.

Krema pospešuje perifernu cirkulaciju i prokrvljenost kože

i pruža osećaj hlađenja i ugodnosti.

SASTAV KREME:

 • etarsko ulje kurkume
 • ekstrakt kurkume
 • ekstrakt hajdučke trave
 • ekstrakt ruzmarina
 • ekstrakt timijana
 • ekstrakt divljeg kestena
 • ekstrakt bokvice
 • ekstrakt gaveza
 • ekstrakt kantariona
 • ekstrakt kamilice
 • ekstrakt šipka
 • ekstrakt koprive
 • ekstrakt arnike
 • ekstrakt đumbira
 • ekstrakt hamemelisa
 • ekstrakt majčine dušice

Da kupite proizvod posetite

Prodavnica Prodavnica Prodavnica

KUPOVINA

Kurkuma cread cold krema sa efektom hlađenja

Pakovanje: 225ML

Kupovina u apotekama

POTRAŽITE U BENU APOTEKAMA, LILLY DROGERIJAMA I SVIM BOLJE SNABDEVENIM APOTEKAMA.

Kupovina preko interneta

ISKUSTVA KORISNIKA

Filip Pavčić

Fizioterpeut

Kurkuma Cream Cold kremu sam počeo da koristim na preporuku kolega.

Masiranjem kremom sa efektom hlađenja postiže se opuštanje mišića, smanjuju se otoci, bol i grčevi u leđima, rukama i nogama. Krema takođe poboljšava cirkulaciju i umanjuje osećaj težine u nogama i stopalima.

Kurkuma Cream Cold kremu koristim i lično i prezadovoljan sam rezultatima.

Nenad Mandić

Rukometaš

Rukomet zahteva izuzetnu fizičku spremnost i snažne ruke i noge. Puno trčimo i noge trpe, povrede zglobova i mišića su česte kao i probemi sa venama I otocima.

Nakon treninga ili neke povrede utrljam Kurkuma Cream Cold kremu na bolno mesto. Krema mi pruža prijatan osećaj hlađenja i trenutno olakšanje jer umanjuje bol i otok. Nema više onog osećaja težine u nogama i stopalima i otoci se smanjuju.

Koristim je svakodnevno I uvek je imam sa sobom, čak I kod kuće. Preporučujem je I vama!

Kristijan Stošić

Atletičar

Kurkuma Cream Cold kremu sam počeo da koristim na preporuku mog fizioterapeuta. Kao maratonac trčim oko 400 km mesečno, za maraton čak i duplo više ne bih li postigao vrhunske rezultate. Mišići i zglobovi celog tela su pod konstantnim opterećenjem, posebno nogu, a i povrede su česte.

Nakon treninga ili neke povrede utrljam Kurkuma Cream Cold kremu na bolno mesto. Krema mi pruža prijatan osećaj hlađenja i trenutno olakšanje jer umanjuje bol i otok. Nema više onog osećaja težine u nogama i stopalima i otoci se smanjuju.

Nakon treninga namažem Kurkuma Cream Cold kremu, jer hladi, i pomaže da smanjim bol u mišićima i leđima, koja je nastala usled prevelikog napora. Pomaže mi i kod proširenih vena, otečenih i umornih nogu, kao i za poboljšanje cirkulacije. Prezadovoljan sam kremom. Preporučujem je i Vama.

Ljubinka Lešić

Krnješevci

Imala sam jake bolove u leđima, rukama i nogama, bolne i proširene vene, kao i otečene noge. Probala sam razne kreme nijedna mi nije pomogla. U apoteci sam kupila Kurkuma cream cold kremu koja hladi. Bila sam uporna i svaki dan mazala kremu na bolno mesto- ujutru i pre spavanja. Brzo sam primetila kako bolovi nestaju, vene se povlače, a noge manje otiču. Sada sa lakoćom radim po kući i u bašti. Probajte Kurkuma cream cold kremu, meni je mnogo pomogla!