fbpx

My cart Korpa prodavnice 0

O nama

Kompanija Casa Špadijer Bioclinica d.o.o. više od 20 godina uspešno posluje na teritoriji Republike Srbije.
Naš asortiman čine proizvodi koji su već dugi niz godina prisutni i prepoznatljivi na tržištu Srbije.
Uspešan rad i kvalitet naših proizvoda su omogućili kompaniji da proširi poslovanje i na nekoliko drugih tržišta regiona jugoistočne Evrope.
C.Š. Bioclinica je distributer linije brenda Medosan – swiss formula, švajcarske kompanije Swiss Beauty. Zahvaljujući dugogodišnjoj uspešnoj saradnji naša kompanija je razvila i sopstvenu proizvodnju određenih proizvoda prema švajcarskoj recepturi.

Prirodna filozofija

Proizvodi kompanije C.Š. Bioclinica, kao i proizvodi Swiss Beauty, se zasnivaju na 100% prirodnim sastojcima jer verujemo, a do sada u tome nismo demantovani, da priroda nudi rešenja za većinu naših problema, dok je na nama da ih otkrijemo, ispitamo i damo formu pogodnu za ljudsku upotrebu. Naši proizvodi neguju i čuvaju zdravlje i lepotu Vas i Vaše porodice.

  • 20 godina postojanja
  • Kvalitet proizvoda
  • Švajcarska receptura
  • Zdravlje i lepota
  • Prirodni proizvodi

Efikasni i bezbedni proizvodi

Proizvodi Swiss Beauty su širom sveta sinonim za kvalitet, delotvornost i apsolutnu bezbednost. Swiss Beauty bazira svoje formule na više od 80 godina iskustva. Koristeći tradicionalna znanja, nekada stara i preko 1000 godina, testira ih u najmodernijim internacionalnim laboratorijama a zatim pridodaje najnovija naučna dostignuća u oblasti zdravlja i lepote. Svaki proizvod pre nego što se pojavi na tržištu prolazi kroz najrigoroznije kontrole kvaliteta, kroz standarde kontrole koje su propisale švajcarska vlada i EU.

Kompanija C.Š. Bioclinica u sopstvenom proizvodnom programu koristi švajcarsku recepturu proizvoda kao i visoke standarde kvaliteta. Standardi kvaliteta su usklađeni sa propisima o bezbednosti hrane koje propisuju ovlašćene institucije svih zemalja u kojima se plasiraju naši proizvodi: Farmaceutski fakultet, Institut za zaštitu zdravlja, Ministarstvo zdravlja.

Hvala Vam na poverenju!

80
godina. iskustva Swiss Beauty
100
% bezbedni proizvodi
100
% efikasni proizvodi
VELEPRODAJAKlikni meVELEPRODAJA

SAZNAJTE VIŠE O NAŠIM PROIZVODIMA

VELEPRODAJA VELEPRODAJA VELEPRODAJA