fbpx

O nama


Kompanija Casa Špadijer Bioclinica d.o.o. više od 20 godina uspešno posluje na teritoriji Republike Srbije.
Uspešan rad i kvalitet proizvoda omogućili su kompaniji da proširi svoje poslovanje i na nekoliko drugih tržišta regiona jugoistočne Evrope.

Kompanija Casa Špadijer Bioclinica pored sopstvenog proizvodnog programa u kategoriji dodataka ishrani distributer je proizvoda švajcarske kompanije Swiss Beauty. Zahvaljujući dugogodišnjoj uspešnoj saradnji sa našim inostranim partnerom kompanija je razvila i proizvodnju određenih proizvoda prema švajcarskoj recepturi.
Naš tim čini predan i stručan kadar zaposlenih u sektoru prodaje, marketinga, logistike i finansija, čiji rad i iskustvo su omogućili da kompanija Casa Špadijer Bioclinica postane sinonim za kvalitet i prepoznatljiv brend u kategoriji proizvodnje i prodaje dodataka ishrani. U tom cilju sarađujemo sa lekarima i tehnozima iz različitih oblasti.

Prirodna filozofija

Naši proizvodi neguju i čuvaju zdravlje i lepotu Vas i Vaše porodice.

Proizvodi kompanije C.Š. Bioclinica, kao i proizvodi Swiss Beauty zasnivaju se na prirodnim sastojcima jer verujemo, a do sada u tome nismo demantovani, da priroda nudi rešenja za većinu naših problema, dok je na nama da ih otkrijemo, ispitamo i damo formu pogodnu za ljudsku upotrebu. Kao takvi, naši proizvodi se mogu naći na policama apoteka kako u Srbiji tako i u regionu.

  • 20 godina postojanja
  • Kvalitet proizvoda
  • Švajcarska receptura
  • Zdravlje i lepota
  • Prirodni proizvodi

Efikasni i bezbedni proizvodi

Kompanija C.Š. Bioclinica u sopstvenom proizvodnom programu koristi visoke standarde kvaliteta. Standardi kvaliteta su usklađeni sa propisima o bezbednosti hrane koje propisuju ovlašćene institucije svih zemalja u kojima se plasiraju naši proizvodi: Farmaceutski fakultet, Institut za zaštitu zdravlja, Ministarstvo zdravlja.

Hvala Vam na poverenju!

100
% bezbedni proizvodi
100
% efikasni proizvodi