fbpx

2. November 2020. 0

U poslednji nekoliko meseci imala sam problema sa čestim prehladama. Posle izvesnog vremena bude mi bolje ali i dalje osećam nedostatak energije i hroničan umor.

Dodatno imam problem se nesanicom i  čestu potrebu za slatkim, posebno tokom noći. Primetila sam i da mi je koža suva, krajevi kose pucaju a i nokti su krti i slabi. Verujem da imam problem i da mi je imunitet značajno oslabljen. Da li možete da mi pomognete nekim savetom, kako bi mogla, posebno na prirodan način, da jačam imunitet?

 

Hvala Vam unapred,

Jelena,

 

 

Poštovana Jelena,

Veliki broj simptoma koje ste pomenuli, a pre svega to što ste skloni čestim prehladama, ukazuje na pad imunog sistema.

Moj savet je da pre svega posetite Vašeg izabranog lekara i posavetujete se i sa njim, da uradite osnovne biohemijske analize (obavezno sećer u krvi) kao i da proverite funkciju štitne žlezde. Nakon toga Vam savetujem da konzumirate što više svežeg voća i povrća jer ishrana je veoma važna.

Takođe, koristite dodatke u ishrani, kao sto su vitamini, minerali i oligoelementi. Na taj način ćete znatno doprineti oporavku i jačanju Vašeg imunog sistema.

Savetujem vam upotrebu Bio Uno Immuno koji sadrži ekstrakt borovnice, L  – glutamin, kao i veliki broj vitamina i minerala. Pored borovnice koja sadrži veliki broj imunološki značajnih komponenti, preparat sadrži i neesencijalnu amino kiselinu L – glutamin. L – glutamin je sastavni deo proteina u vašem telu i ima značajnu ulogu pri normalnom funkcionisanju imunog sistema i digestivnog trakta, sa pozitivnim efektom na oporavak, jačanje organizma i održavanje imuniteta na adekvatnom nivou.

Preparat je u obliku kesica koje direktnom oralnom upotrebom, sa rastapanjem u ustima, konzumirate 1-2 dnevno, u  vašem slučaju možete i dva puta dnevno, preventivno jednom.

 

Srdačan pozdrav,

dr spec. Aleksandar Marković

Leave a comment