fbpx

Oslobodite se bolova u kičmenom stubu – vratne, grudne i lumbalne regije, bolovima u zglobovima ruku i nogu i bolova u mišićima i tetivama
11. February 2021. 0

Viši fizioterapeut – Hani Odeh Bekić

 

U svom dugogodišnjem fizioterapeutskom radu često se susrećem sa pacijentima koji imaju različite probleme u vidu reumatskih oboljenja zglobova, akutnih ili hroničnih, poremećaje periferne cirkulacije, sportske povrede i dr.

Uz fizikalnu terapiju, manuelnu masažu, kineziterapijske vežbe, širok je i spektar primene različitih vrsta gelova i krema koje pomažu smanjenju bolova.

Izuzetno dobre rezultate sam primetio nakon primene Bioklinikine kreme za zagrevanje KURKUMA CREAM HOT. Pacijenti su se oslobodili bola, poboljšalo im se fizičko i psihičko stanje.

U njenom sastavu blagotvorni su i jedinstveni efekti etarskog ulja kurkume i ekstrakta kurkume u kombinaciji sa drugim prirodnim ekstraktima – hajdučke trave, gaveza, kantariona, kamilice, ruzmarina I dr. i supstance koja zagreva kožu i dovodi do poboljšanja periferne cirkulacije.

Njena primena našla je mesto kod hroničnih reumatskih oboljenja (degenerativnog oboljenja zglobova kolena, kuka i kičme – cervikalni i lumbalni sindrom vanzglobnog reumatizma-tetiva, mišića i ovojnica), postraumatskih stanja gornjih i donjih ekstremiteta.

Aplikujem je najčešće na bolno mesto:

  • utrljavanjem,
  • u kombinaciji sa eteričnim uljem za masažu,
  • kao kontakt kod fizikalne terapije ultrazvukom (sonoforeza) pri kojoj sastojci kreme prodiru dublje u tkivo.

S obzirom na izvanredan efekat zagrevanja tkiva često je koristim u masaži aktivnih i rekreativnih sportista – atletičara, tenisera, fudbalera itd., radi spremnosti mišića na fizički napor tokom treninga i utakmica.

Preporučujem korišćenje Bioklinikine kreme za zagrevanje KURKUMA CREAM HOT svima onima koji imaju hronične bolove. Bezbedno se može koristiti i u kućnim uslovima. Efekat zagrevanja je snažan i oseća se zaista dugo vremena na koži.

Nastaviću svakodnevno da je koristim lično kao i za terapiju kod pacijenata.

Oslobodite se bolova i poboljšajte svoju pokretljivost sa Bioklinikinom kremom za zagrevanje KURKUMA CREAM HOT.

Leave a comment