fbpx

Skidanje kilograma i topljenje masnih naslaga
27. August 2020. 0

 Nekada davno gojaznost je smatrana za simbol bogatstva i plodnosti, međutim, u današnje vreme, takve osobe se često osećaju diskriminisano i etiketirano. Ispoljava se povećanjem telesne težine i nakupljanjem masti u organizmu.

Gojaznost spada u vodeći problem savremene civilizacije. Gojaznost se smatra hroničnom bolešću, koja  pored estetskih, može da izazove i teške zdravstvene probleme. Gojaznost spada u glavne faktore rizika za: nastanak kardiovaskularnih bolesti (ishemijske bolesti srca, angine pektoris, infarkta miokarda, kongestivne srčane slabosti, arterijske hipertenzije); visokog krvnog pritiska; šećerne bolesti; poremećaja disanja tokom spavanja; astme i td.

Na individualnom nivou, kombinacija prekomernog unosa energije iz hrane i pomanjkanje fizičke aktivnosti se smatra objašnjenjem većine slučajeva gojaznosti. Jedan ograničen broj slučajeva je prvenstveno posledica genetike, medicinskih razloga ili neke psihijatrijske bolesti. Nasuprot tome, čini se da je porast stope gojaznosti na društvenom nivou posledica lako dostupne i ukusne hrane, povećane zavisnosti od automobila i automatizovane proizvodnje. Dodati faktori koji doprinose porastu gojaznosti mogu biti i nedovoljno spavanje, povećana stopa pušenja, zagađivači životne sredine koji utiču na metabolizam lipida i drugi [1].

Broj osoba koje bije bitku sa kilogramima je svakim danom sve veći i poprima epidemijske razmere (1,7 milijardi u svetu). Što se tiče Srbije, podaci takođe govore da je i nas zahvatila epidemija gojaznosti gde više od polovine stanovnika Srbije ( oko 52% ), ima problema sa viškom kilograma.

Citrax Forte je prirodan dijetetski proizvod koji efikasno pomaže skidanju masnih naslaga i gubitku kilograma. Pored toga Citrax Forte čisti krvne sudove i ćelije organizma i stimuliše odbrambene mehanizame u organizmu. Takođe, podstiče stvaranje kolagenih vlakana i pomaže zatezanju vezivnog tkiva i kože. Upravo zato žene posebno cene njegovo dejstvo jer je idealno kod tretmana celulita.

Kapsule Citrax Forte sadrže ekstrakt ploda gorke pomorandže (citrus aurantium), limunov sok, vitamin C.

Uz ovu vitaminsku bombu možete izgledati zdravije, vitkije i zadovoljnije.

Sinefrin iz gorke pomorandže specifično deluje na ß3 receptore čime se povećava razgradnja masti, ubrzava metabolizam, povećava fizička izdržljivost i izgradnja mišićnog tkiva. Izbegavajući ostale ᵝ(beta)receptore (ᵝ 1 i ᵝ 2) izbegava se i njihova stimulacija, čime su srce i krvni pritisak očuvani. Osim ovih, u povoljne efekte gorke pomorandže ubrajaju se i smanjenje apetita, regulacija holesterola (usled povoljnog delovanja na jetru, gde se on i stvara) i jačanje imunog sistema.

Limun je, uz Vitamin C, zadužen za jačanje imunskog sistema ali i sagorevanje masti i gubitak viška kilograma. Vitamin C je neizostavan mikronutrijent u procesu skidanja kilograma i masnoće.


Povoljni efekti Citraxa Forte:

. Smanjuje apetit

. Dovodi do gubitka kilograma.

. Topi masne naslage.

. Povećava razgradnju masti.

. Ubrzava metabolizam

. Povećava energiju i vitalnost.

. Reguliše holesterol.

. Jača imuni sistem

Za više informacija o proizvodu posetite

Proizvodi Proizvodi Proizvodi

Leave a comment