fbpx

Urasan Forte pomaže kod problema sa mokrenjem i potencijom
31. August 2020. 12

URASAN FORTE  –  KAPSULE SA EKSTRAKTOM SEMENA BUNDEVE, VITAMINOM E I CINKOM EFIKASNO POMAŽU KOD PROBLEMA SA MOKRENJEM I POTENCIJOM A KOJI SU POVEZANI SA BENIGNIM UVEĆANJEM PROSTATE.

 

Problemi sa uvećanom prostatom i potencijom su učestale pojave kod muškaraca starijih od 40 godina.

Prostata (grč. prostátēs) je muška polna žlezda koja predstavlja deo muškog reproduktivnog sistema. Prostata prolazi kroz različite promene tokom života muškarca. Pri rođenju ima veličinu zrna pasulja, tokom puberteta prostata dostiže veličinu i oblik kestena i tu veličinu zadržava sve do čestrdesete-pedesete godine, kada najčešće počinje da se uvećava. Ta promena naziva se benigno uvećanje (hiperplazija) prostate (BPH) i predstavlja jedan od najčešćih problema urinarnog sistema sa kojim se muškaraci u zrelom dobu susreću.

Glavna funkcija prostate je u proizvodnji semene tečnosti koja omogućava veću pokretljivost spermatozoida. Međutim, sa godinama umesto da sa laganim gubitkom funkcije atrofira ona se najčešće uvećava i pritiska uretru, što i jeste uzrok većine simptoma koji se javljaju kod hipertrofije ove žlezde. Uvećana prostata vrši pritisak na bešiku i početni deo uretre što dovodi do problema sa mokrenjem kao što su učestalo mokrenje (naročito noću), otežano mokrenje, osećaj da bešika nije potpuno ispražnjena, slabiji i isprekidan mlaz urina i bol pri mokrenju. Vremenom ovi simptomi mogu da postanu sve izraženiji i narušavaju kvalitet života muškarca.

U krajnjem obliku može doći i do potpune nemogućnosti mokrenja i zadržavanja urina što ima za posledicu česte urinarne infekcije. Hronične upale prostate mogu da prouzrokuju kod muškarca i slabljenje kvaliteta sperme i smanjenje potencije.

 

Dodaci ishrani mogu značajno da doprinesu očuvanju zdravlja. Bioklinikine kapsule Urasan Forte, koje u sebi sadrže ekstrakt semena bundeve, vitamin E i cink, efikasno pomažu kod problema sa mokrenjem i potencijom a koji su povezani sa benignim uvećanjem prostate.

 

Spec.dr. Aleksandar Marković

Leave a comment

Comments

 1. Imam probleme sa mokrenjem i potencijom vec duze vrijeme. Da li imate neku pomoc u tome. Fala

  • Poštovani,
   Hvala Vam na javljanju i interesovanju.

   Naš savet je svakako da posetite i konsultujete vašeg lakara ukoliko dugo imate problema sa mokrenjem i potencijom. Svakako, dodaci ishrani mogu značajno da doprinesu očuvanju zdravlja. Bioklinikine kapsule Urasan Forte, koje u sebi sadrže ekstrakt semena bundeve, vitamin E i cink, efikasno pomažu kod problema sa mokrenjem i potencijom a koji su povezani sa benignim uvećanjem prostate.

   Studije su dokazale da je cink verovatno jedan od najvažnijih minerala važan za neometan rad prostate. Normalna prostata sadrži više cinka nego bilo koji drugi organ. Nedostatak cinka uzrokuje uvećanje prostate.
   Cink igra važnu ulogu u sintezi genetskog materijala, neophodan je za deobu ćelija, sintezu i razgradnju ugljenih hidrata, masti i proteina. Važan je za razvoj reproduktivnih organa, za rast i mineralizaciju kostiju, za zdravlje kože i kose, ali i za imuni sistem.
   Vitamin E je jedan od najboljih antioksidanasa u organizmu, štiti ćelije od oštećenja pod dejstvom slobodnih radikala.

   Ukoliko je problem već nastao, dve kapsule dnevno URASANA FORTE efikasno pomažu u otklanjanju tegoba učestalog i otežanog mokrenja, smanjenu bolova pri mokrenju i boljoj potenciji.
   Preventivno je dovoljno uzeti  jednu kapsulu dnevno.

   Urasan Forte možete poručiti online na https://www.bioclinica.rs ili pozivanjem našeg broja telefona 011 30 50 600. Isporuka se vrši na vašu kućnu adresu i važi samo za teritoriju Srbije. Pored toga Urasan Forte možete kupiti u svim apotekamama i Lilly drogerijama u Srbiji. Ukoliko ne živite u Srbiji možete ga kupiti i u apotekama u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori takođe.

   Srdačan pozdrav

 2. Poštovanje, koristim vec evo skoro prvu kutiju ovoga preparata uvećana mi je Prostata ne puno ali potencija nije bas na zadovoljavajućem nivou ako moze malo bi volio komunicirati sa doktorom HVALA

  • Poštovani,
   Hvala Vam na javljanju i interesovanju.
   Naravno da možete da razgovarate sa našim lekarom, rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i potruditi se da pružimo stručnu pomoć i savet.
   Kontaktiraćemo vas kako bi nam dali vaše kontakt podatke, nakon čega možete da očekujete i poziv lekara.

   Srdačan pozdrav.

 3. PIJEM DUZE VREME PO 1 KAPSULU DNEVNO URASAN FORTE ALI DO SADA MI NIJE POMOGLO KOD MOKRENJA U SMISLU DA CESTO DOK KRENE OSECAM NAPON ODNOSNO POPRACENO JE BOLOM POGOTOVO U NOCNIM SATIMA VASA PREPORUKA ILI MIŠLJENJE!

  • Poštovani,

   Prema uputstvu, preparat Urasan Forte, se pije po dve kapsule dnevno. Jedino tako mozete osetiti boljitak. Molimo vas da nam se javite da li ste osetili olaksanje kod bola prolikom mokrenja nakon pravilnog konzumiranja preparata Urasan Forte.

   Hvala na Vašem pitanju i interesovanju!

 4. Ptanje :
  Da li ima biljnog testosterona u Urasan forte suplementu?
  Posle kraće upotrebe osećam se odlično.
  Ali muči me pitanje koje sam postavio

  • Poštovani Duško,

   Proizvod Urasan forte u svom sastavu ne sadrži biljni testosteron. Drago nam je da Vam naš proizvod pomaže. Hvala Vam na interesovanju.

 5. Puno sam citao o urasan forte.
  Tako da bih rado isprobao urasan forte.

  • Poštovani,

   Drago nam je što se informišete o našim proizvodima. Urasan forte kapsule možete kupiti u Benu apotekama, Lilly drogerijama i svim bolje snabdevenim apotekama,

   Lep pozdrav,
   Bioclinica

 6. Ispio sam jednu kutiju po jednu dnevno jer vam u uputstvu pise po jednu ili po dve,dali mogu popiti jos jednu kutiju bez prekid ali po dve dnevno?

  • Poštovani,

   Slobodno možete nastaviti sa konzumacijom proizvoda. Dve kapsule dnevno pijete ukoliko je problem već nastao, a jednu preventivno.

   Lep pozdrav,
   Bioclinica